Thais servies kopen

Thais servies is prachtig en stijlvol.

Thais servies is prachtig en stijlvol. Keramiek uit dit Aziatische land is enorm in trek voor zowel het opdekken van de eetkamertafel thuis als het presenteren van heerlijke gerechten in restaurants. Een eenvoudig wit bord kan eigenlijk niet meer, want tijdens het ontbijt de lunch en het diner wil men meer. Daarom draagt serviesgoed een essentiële bijdrage aan het serveren van een mooi gerecht.

Borden en servies uit Thailand

De borden in ons assortiment zijn in verschillende stijlen en thema’s beschikbaar. Daardoor is er voor elk gerecht een mooi keramisch servies te vinden dat uitstekend past bij de samenstelling. Denk hierbij aan een natuurlijke stijl voor bijvoorbeeld salades, biologische gerechten of vegetarische maaltijden. Voor visgerechten en zeevruchten hebben we visborden met prachtige vormen en kleuren. Wat te denken van borden met een schaalverdeling die zich uitstekend lenen voor tapas. Voor bijgerechten zijn onze presenteerschalen erg handig.

Bovendien zijn in assortiment vele borden te vinden die geschikt zijn voor het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht/dessert. Door de verschillende kleuren van de borden is het mogelijk om gerechten er echt uit te laten springen. Heb je bijvoorbeeld een gerecht waar veel lichte kleuren in te vinden zijn zoals asperges, bloemkool, witvis of witte sauzen dan is het erg mooi om te kiezen voor een gekleurd of zelfs donker bord. Voor gegrild vlees is het mooi om een felgekleurd of lichter bord te kiezen.

Thais servies voor thuis

De Sfeerbrenger biedt een gevarieerd assortiment Thais serviesgoed om thuis te gebruiken. Wil je elke dag van een mooi bord eten of kies je er liever voor om unieke borden te gebruiken voor speciale gelegenheden, zoals tijdens Pasen, Kerst of het Suikerfeest. Naast borden vind je in onze webshop ook grote presenteerschalen, kleine schaaltjes voor amuses of bijgerechten, tapasschaaltjes en porseleinen lepels.

Thais servies voor restaurants

Je hoeft geen Thais restaurant te hebben om te kiezen voor servies uit Thailand. Het servies van De Sfeerbrenger is inmiddels in vele restaurants en eetcafé’s in Nederland terug te vinden. Het is leuk om te zien dat het servies na een lange reis vanuit Thailand naar Nederland wordt gebruikt om dag in dag uit gerechten te serveren in een grote diversiteit aan horecagelegenheden. Wat daarbij goed is om te weten is dat het servies van De Sfeerbrenger aan een groot aantal eisen voldoet dat van belang is voor de horeca:

  • Stapelbaar en daardoor efficiënt op te bergen
  • Geschikt voor de vaatwasser
  • Van hoge kwaliteit en sterk porselein
  • Leverbaar in grote aantallen

Wil je meer weten over ons assortiment of wil je advies over welk servies het best past bij jouw wensen of menukaart van jouw restaurant? Wil je weten wat onze mogelijkheden zijn voor leveringen aan de horeca? Neem dan even contact met ons op.