Thaise kussens, de kracht van Thailand

thaise kussens

Thaise kussens zijn heel populair in Nederland en je ziet ze vaker dan je zou denken. Tijdens de yoga, in een sfeervol restaurant, in een loungeset, bij een masseur of therapeut, in wachtruimtes van bedrijven of gewoon thuis. Thaise kussens worden niet alleen gebruikt voor geneeskundige redenen, maar zeker ook voor het creëren van sfeer. Dat past ook perfect in de Thaise ‘way of life’ waar lichaam en geest beiden in balans moeten zijn, om te een harmonisch geheel te komen. Alleen dan kun je vrij en zonder pijn leven.

In het assortiment van De Sfeerbrenger vindt je uitsluitend echte Thaise producten. Alles is zorgvuldig geselecteerd en komt van de beste producenten in Thailand. daar staat De Sfeerbrenger om bekend bij bedrijven, horecagelegenheden en consumenten.

Driehoekskussens Moon Kwan

De kenmerkende Thaise driehoekskussens, ook wel Moon Kwan geheten, zijn een vaste waarde in het assortiment van De Sfeerbrenger en al vele jaren een hit. Doordat dit kussen (matras) in vele vormen kan worden opgebouwd, is het heel prettig voor extra ondersteuning van hoofd, nek of rug. Ook is het ideaal om je been hoog te leggen, bijvoorbeeld in geval van een blessure.

Ook in de wereld van yoga worden deze kussens vaak ingezet. Het is een heel prettige steun die helpt om de juiste houding aan te nemen en aan te houden. Deze kussens zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleursamenstellingen.

Driehoekskussen kopen >

Kleine hulpkussens

Vind je het fijn om te mediteren? Of ben je op zoek naar een moment van rust of ontspanning? Dan zijn onze kleine hulpkussens een welkome ondersteuning, letterlijk en figuurlijk.

Hulpkussen kopen >

Vloer- en Zitkussens

Vind je het prettig om op een vlak oppervlak te zitten of te liggen, maar zoek je wat extra ondersteuning? Voor momenten van ontspanning of vloeroefeningen zijn de vloerkussens en zitkussens van De Sfeerbrenger een must-have. Het biedt de gewenste steun op de drukpunten zoals je achterhoofd, rug, heupen en knieën.

Hulpkussen kopen >

Rolmatrassen

Een stijlvol, kleurrijk matras. Handig mee te nemen. Oprolbaar met een handig lint. En ook nog eens erg comfortabel! Alle ingrediënten zijn aanwezig en dat maakt dit matras ideaal voor thuis, onderweg en op reis.

Rolmatras kopen >

Yoga- en meditatiekussens

Een yoga- of meditatiesessie? Zelf of met een groep? Met deze professionele yoga- en meditatiekussens organiseer je de perfecte sessie. Tenslotte, alles begint bij goed materiaal. Kies de kleur die bij je past en ga aan de slag. Organiseer je groepssessies? Kies dan een kleurencombinatie die mooi past bij je logo en huisstijl.

Yogakussen of meditatiekussen >

Poefen

Is de Thaise stijl helemaal jouw ding? Dan mag een echte Thaise poef natuurlijk niet ontbreken. Plof lekker neer en geniet van de zachte en toch stevige zitting. De creatieve stiksels en typische kleursamenstellingen brengen sfeer in de ruimte.

Thaise poef kopen >

Thaise kussens koop je bij De Sfeerbrenger

Alle Thaise kussens kunnen zowel voor particulier als voor professioneel gebruik worden ingezet. De kwaliteit is hoog en dat maakt de artikelen van De Sfeerbrenger duurzaam, hoogwaardig, comfortabel en sterk.