Horeca servies kopen: 4 tips

Horeca servies kopen

Horeca servies kopen, maar dan iets anders dan de buren? In veel restaurants wordt met eenvoudig servies gewerkt en dat is zonde. Het is je visitekaartje, want alle gerechten worden geserveerd op de borden en schalen. Een prachtig gerecht verdient toch een bijpassend servies? Lees deze tips voor het maken van de juiste keuze:

Tip 1: Horeca servies geeft gerechten kleur

Zie het als een kunstwerk. Hoe zonde is het dan om elk gerecht op hetzelfde (vaak witte) bord te serveren. Door met kleuren te combineren, ontstaan prachtige creaties.

Tip 2: Mooi gerecht zorgt voor klanttevredenheid

Een prachtig gerecht maakt de gast blij. Primair is dat toch de reden dat iemand aan tafel zit. ‘Een gezellige avond’ wordt genoemd als hoofdreden, maar in de basis gaat de liefde toch door de maag en zijn mooie gerechten een reden om terug te komen.

Tip 3: Maak het verschil op social media

Veel restaurants hebben stevige concurrentie. Dan is een stukje promotie van wezenlijk belang. Dan wil je kunnen pronken met sublieme gerechten op prachtig servies. Maak er foto’s van en zet ze op de website en social media. Dat nodigt uit om te komen eten en bovendien zijn dit credits voor de keukenploeg, die vaak op de achtergrond voor het succes zorgt.

Tip 4: Handzaam en praktisch serviesgoed

Prachtig servies is belangrijk, die conclusie mogen we trekken. Voor het personeel dat dagelijks vele borden in handen heeft voor het klaarmaken van de gerechten, het uitserveren en de afwas, is het ook belangrijk dat het servies praktisch is. Gewicht, kleurbehoud, stevigheid en de mogelijkheid om te stapelen: allemaal factoren die in de praktijk van belang zijn bij de keuze van het porselein.

Wil je horeca servies kopen voor jouw eetcafé, restaurant of bistro, denk dan aan deze tips. De Sfeerbrenger heeft prachtig en hoogwaardig servies met als herkomst Thailand. De creatieve en kleurrijke serviezen zijn een echte aanwinst voor elke eetgelegenheid. Inmiddels kiezen vele horeca gelegenheden met keukens uit alle windrichtingen voor ons serviesgoed. Meer weten en het assortiment bekijken: Servies restaurant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *